Informace
Resetovat heslo

Kostýmy na Halloween

Halloween nepatří mezi české původní svátky, ale díky své pestrosti a příslibu vzrušení si získává větší a větší pozornost. Dýňové večery pořádají školy i zájmové kroužky pro děti, spojují tanec a zábavu se sportovními soutěžemi a třeba i tvořením z vydlabaných dýní. Halloweenskou party můžete klidně pořádat i vy – se svými přáteli. Využijte příležitost a naplánujte si večer, ve kterém se můžete blýsknout a dokázat, že máte nejen výjimečný smysl pro humor, ale patříte i mezi nejlepší hostitele večírků v širokém okolí.

Perfektní příležitost „zazlobit si“

Původní rozpaky nechte stranou. Pokud existuje chvíle, kdy si můžete dovolit opravdu téměř cokoliv, pak je to jedině Halloween. Můžete váš dům, zahradu, ale i sebe naprosto proměnit. Můžete si dovolit zlomyslné žertíky, strašení, můžete využít každý dostupný prostředek, jak zaujmout a pobavit.

Už samotné plánování a chystání vám může přinést spoustu radosti. A to nemusíte vůbec nic složitě vyrábět doma nebo shánět. Udělejte si dobrý čaj nebo kávu a usedněte k internetu. V nabídce specializovaných e-shopů se na vás vysype tolik nápadů! Klidně se můžete zastavit v i kamenném obchodě, jediná návštěva váš původní seznam potřebných položek jistě znásobí!

Schovejte se do kostýmu

Výhodou specializovaných obchodů je jejich praktická stránka. Na jediném místě sežene všechno, a ještě mnohem víc, než jste původně plánovali. Načerpáte nové nápady a můžete je realizovat v perfektním zpracování. 

Nemusíte shánět kostým na halloween a hledat k němu doplňky na druhém konci města. Pokud máte alespoň hrubou představu o své ideální nové podobě, v obchodě vyberete oblečení, paruku, umělé vousy, klobouky, ale i takové libůstky jakou jsou umělé nosy, zuby, krev nebo profesionální make-up.

Líbí se vám odporné a strašidelné motivy? Pak jsou zombie, mumie, kostlivci, vlkodlaci a duchové pro vás tím pravým. Otrhané šaty vyniknout na podkladu kůže, která právě díky make-upu změní barvu na šedou a nazelenalou. Můžete se ozdobit i umělými jizvami nebo sprškou krve.

Chcete i během dýňové noci působit elegantně a sexy? No proč ne? Pánům bude vyloženě slušet klasický oblek s dlouhou kápí, bělostný úsměv doladí dva výrazné špičáky. Žena převlečená za čarodějku do černých přiléhavých šatů, které se po zádech spustí záplava havraních černých vlasů zláme nejedno mužské srdce.

V e-shopu můžete vybírat i masky vytvářené přesně podle filmových předloh. Nejslavnější hollywoodské horrory mohou ožít ve vašem podání, a to včetně realistických obličejových masek z latexu.

Nebojte se odvázat

Nezapomínejte na jednu důležitou maličkost. Skvělou masku nedělá jen kostým, ale i váš přístup. Zkuste si dodat odvahy a společně s podobou postavy převezměte i její chování. Nebojte se měnit hlas, používat jiný slovník nebo se dožadovat svých nároků věrně podle předlohy. 

Vaše okolí ocení, že se umíte do role tak vážně položit, umíte si udělat legraci sami ze sebe a na váš výstup budou dlouho vzpomínat.

Kostým vás nemusí omezovat

A co je nejdůležitější. Váš nový a perfektní kostým nebude překážkou v žádné z plánovaných aktivit. Zvykli jsme si myslet na pohodlí a praktické oblékání u věcí pro děti. V čem jsme však jiní? Chcete většinu party postávat stranou a bát se, že s rychlejším pohybem budete muset kostým znovu upravit? Bojíte se, že se vám poškodí nebo ztratí původní šmrnc?

Profesionálně upravené kostýmy tohle riziko dokonale stírají. Použité materiály i střihy dobře sedí, netlačí, neškrtí a nevadí. Klidně se vydejte na procházku po sousedství, vyděste své přátele anebo protančete celou noc! S mimořádným úspěchem si užijete letošní Halloween jako host i jako pořadatel. A k dobrému můžete příští rok tentýž kostým znovu vytáhnout. Stačí obměnit pár detailů a znovu potvrdit svůj čestný titul krále halloweenských večírků!